Hic salta!

De la 100 la 1 – ”înapoi”, spre viitor: Când veți ține în mână Numărul 1 al CRONICILOR – iar asta se va întâmpla peste 25 de ani – ar trebui să trăim cu toții într-o România aflată în jurul mediei europene de dezvoltare. Cu o condiție: să înțelegem cu toții de astăzi ce se întâmplă de fapt, și să pornim cu toții, de ieri, să facem ce trebuie pentru a avansa în sensul corect.

 

În 200 de pagini noi vom cartografia evenimentele, fenomenele și sincopele fiecărui trimestru – pas spre acel moment pe care-l avem cu toții în mine. Specialiști, oameni implicați și strategi autentici – din zona cu cea mai înaltă expertiză din România – vor analiza problemele și vor oferi un diagnostic.

Fiecare număr al revistei are viața proprie. Dar colecția întreagă va fi istoria drumului – lung, greu și uneori în zig-zag, a pașilor României către atingerea potențialului ei real.

O explicație integrală a conceptului poate fi citită în articolul care va apărea mereu vreme de 25 de ani, pe pagina 003 a fiecărui număr, păstrându-și neștirbită actualitatea – AICI-LINK. 

Hic Rhodus, Hic salta!
Aici e Rodosul, aici dansăm. Să alegem muzica.