Hic salta!

O publicație neobișnuită, un concept neobișnuit, o expertiză neobișnuită. Unică în România și de colecție:

De la 100 la 1 – ”înapoi”, spre viitor: Când veți ține în mână Numărul 1 al CRONICILOR – iar asta se va întâmpla peste 25 de ani – ar trebui să trăim cu toții într-o România aflată în jurul mediei europene de dezvoltare. Cu o condiție: să înțelegem cu toții de astăzi ce se întâmplă de fapt, și să pornim cu toții, de ieri, să facem ce trebuie pentru a avansa în sensul corect.

 

În 200 de pagini cartografiem evenimentele, fenomenele și sincopele fiecărui trimestru – de la economie la problemele din societate, de la politică externă la capitalul uman al României, de la problemele de securitate la domeniile în care companiile românești construiesc o altă structură a economiei, de la marile provocări mondiale prezentate în interviuri cu experți internaționali la reconstrucția educației românești – totul ca pas spre acel moment pe care-l avem cu toții în minte.

Specialiști, oameni implicați și strategi autentici – din zona cu cea mai înaltă expertiză din România – vor analiza problemele și vor oferi un diagnostic.

Fiecare număr al revistei are viața proprie. Dar colecția întreagă va fi istoria drumului – lung, greu și uneori în zig-zag, a pașilor României către atingerea potențialului ei real.

O explicație integrală a conceptului poate fi citită în articolul care va apărea mereu vreme de 25 de ani, pe pagina 003 a fiecărui număr, păstrându-și neștirbită actualitatea – AICI-LINK. 

Hic Rhodus, Hic salta!
Aici e Rodosul, aici dansăm. Să alegem muzica.